window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Unibet

18:38 | juni 11, 2018

Influencerskola med Andreas!

Härom veckan knackade Andreas på min dörr tillsammans med ett filmteam. Han hade nämligen lyckats knipa den ärofyllda platsen som spelbolaget Unibets lyckliga sommarjobbare. Han ska vara på plats i Ryssland för fotbolls-VM och bevaka: ”Allt utom matchen” alltså fansen, festerna, kulturen, den märkliga maten och snackisarna.

Men för att axla uppdraget kände Unibet att Andreas behövde få en liten kurs i hur det är att vara influencer och liten lätt supportermakeover. Med andra ord skulle jag lära honom allt jag kan.

Se resten av filmerna de kommande dagarna på Facebook-sidan ”Allt utom matchen” där jag tipsar vad man ska göra för att få maximalt med likes och hur man tar bra bilder.

Hoppas ni gillar dem <3 Det var kul att spela in något med humor och glimten i ögat. Haha, ni får såklart ta mina överdrivna tips med en nypa salt.

Håller tummarna för dig här hemma Andreas, jag vet att du kommer göra ett exemplariskt jobb.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här