window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | juni 8, 2018

Renovering av vårt nya Adoore showroom.

_Adoore-Showroom-Renovering--

Redan på måndag får vi nycklarna till vårt nya Adoore showroom. Vi skulle egentligen fått tillträde den 1 juli, men igår fick vi veta att vi kunde flytta in redan nästa vecka. Så jag ringde Pandy direkt som sa att de kunde vara på plats redan på måndag morgon för ett litet ansiktslyft av rummet. Freddie som jag har bolaget tillsammans med vet inte vad han gav sig in på när han överlämnade hela projektet till mig med fria tyglar. Är så exalterad, det är ju ett ganska litet rum – så jag tänker maximalism som går hand i hand med resten av Meli Meli kontoret som vi kommer att sitta under samma tak med.

När Flora Wiström målade om i sin lägenhet var det kärlek vid första ögonkastet. Då bestämde jag mig Old Rose från Alcro ska upp på en vägg i min närhet. Synd för Freddie att vårt kontor var näst på tur. Markus sa: ”Blä” när jag visade honom färgen igår. Precis som han tycker om färgen i vårt badrum som jag för övrigt älskar. Ska också göra som flora och måla in alla snickerier.

old-rose-alcro-flora-wistrom (1)

old-rose-alcro-flora-wistrom2


3 kommentarer



3 kommentarer om “Renovering av vårt nya Adoore showroom.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här