window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:10 | maj 29, 2018

Så kommer jag upp på morgonen!

Traninsgsklader

Träningskläder Varley.

Imorse var jag upp med tuppen för att gå på mitt bootcamp på Becore. Enda anledningen till att jag kommer upp 06.00 är för att sonos larmet med ”Godmorgon” av Tomas Andersson Wij stegvis ökar i volym ute i vardagsrummet. Enda sättet att stänga av larmet är att faktiskt trycka av det på själva högtalaren, så man kan inte tysta det genom mobilen. Jag tror knepet är att röra på sig direkt när man vaknar. Det blir ju inte direkt svårare när det känns som det är mitt på dagen när man spanar ut genom fönstret. Sedan hoppar jag upp på min cykel och turbocyklar bort på fem minuter.

Hur kommer ni upp på morgonen? Haha, jag kommer ihåg när jag bodde på Malmskillnadsgatan och var tvungen att hoppa upp på köksbänken som en ninja för att stänga av larmet då högtalaren stod högst upp ovanför skåpen. Total livsfara varje morgon.

 Traninsgsklader

BECORE-

Imorse var jag dessutom först på plats på megaformern. Om ni inte provat så måste ni göra det, det är löjligt jobbigt och man använder muskler som det känns som att man aldrig nyttjat förut. Får alltid mjölksyra flera gånger under ett pass, eftersom du hela tiden måste hålla balansen så spänner du kroppen konstant under passet.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Så kommer jag upp på morgonen!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här