window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | maj 28, 2018

Weekly Plans

Igår kväll fick jag lite svårt att andas för tiden springer ifrån oss och bröllopet. Det har hänt så mycket saker med Adoore (så glad, det bara trillar in ordrar) och så mycket med bloggen att jag knappt hunnit med. Så igår flyttade jag runt en jädrans massa möten för att göra loss lite tid. Måste börja med en bättre strategi när det kommer till hur jag lägger och planerar mina möten. För nu blir det så ineffektivt. Borde istället ta en dag som jag avsätter enbart till möten.

Helskotta vad tiden går snabbt, snart är det redan juni! Ska vi kika på vad som ska göras den här veckan?

Måndag: Skvallerfrukost med Jossan på Pascal. Vill höra ALLT om hennes nya ”sambo”. Sedan har jag lunchpass på Kampsportslabbet (döda mig), eftermiddagsmöte på Refunder innan det bär av till Supper för att äta middag med Forni och gå på Lisa Nilsson. Finns nog få människor som tycker om Lisa Nilsson så mycket som mig och Forni.

Tisdag: Becore Bootcamp! Skulle haft en kick off som jag flyttade. Nu blir det istället en lunch. Sedan blir det fokus bröllop och blogg hela dagen.

Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Lunchmöte på Urban Deli. Sedan har jag en kurs i google optimering och SEO för att avsluta dagen med vår första fitting för bröllopsklänningen.

Torsdag: Becore bootcamp. Elsa Billgren lanserar en champagne och på kvällen har Forni en middag hemma hos sig för några vänner tillsammans med en kock.

Fredag: Då ska äntligen fixa nytt barr hos Emelie på Hairtalk. Jag ska också filma en makeover på Linn (!). För er som lyssnat på podden vet ni att vi pratat om det länge!


5 kommentarer



5 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken storlek har du i adoore safari klänningen??

    Svara
  • Jag har M ; )

    Svara
  • Har en fråga angående podden! Ska den bara komma ut en gång i månaden framöver eller hur ser det ut:)? Kan inte hitta några nyare avsnitt än ett som släpptes 8 maj?

    Svara
  • Vilken kampsport är det du tränar på Kampsportslabbet?

    Svara
  • Kommer podden endast ”ibland” nuförtiden? Älskar er podd!!

    Svara