window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | maj 27, 2018

Utvalda Sommarklänningar!

Inlägget skrivs i samarbete med Cubus. 

Petra Tungarden

Klänning Cubus.

Det här är utan tvekan mitt favoritplagg hos Cubus just nu, den långa pricka wrapklänningen. Så fint med den höga slitsen till.

Petra Tungarden Petra Tungarden
Cubus-Petra-

Volangklänning, Klänningen kommer i gult också, ni hittar den här!

Streetstylebilderna kryllar för tillfället av böljande volangklänningar. Jag fullkomligt älskar denna trend som förstärker kurvorna på rätt ställe. Denna lavendeldröm slår två trendflugor i en smäll och har dessutom den klassiska wrapklänningstilen som ger den perfekta silhuetten. Tycker det är snyggt att bryta av lite gulligare plagg med en oversize kavaj dinglandes över axlarna så looken blir lite tuffare. I sommar tänker jag matcha dressen till brunbrända ben och vita svindlande pumps.

Cubus-klanning-
Cubus-Sommarmlanningar-

Vit spetsklänning
Denna vita klänningen passar lika bra på studenten som den gör på afterworken. Den vita klänningen är en tidlös klassiker som är lätt att matcha med rådande trender så som stora statementörhängen eller ett par guldklackar.


1 kommentarer



En kommentar om “Utvalda Sommarklänningar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Alltså nej 😬 Här kändes det som att du gått i mammas gamla utklädningslåda och fotat samarbete supersnabbt…

    Svara