Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy..

Shop my favorites

MATLAGNING

Fastfood – Sallad.

15:38 | maj 25, 2018

Kikartor-

När inspirationen tryter och jag bara vill slänga ihop något snabbt hemma så blir det ofta en sallad med spetskål, rostade kikärtor och grönkål. Jag brukar köra in en plåt med spetsskål som jag sedan har i kylen och bara värmer på. Jag känner mig ofta ”mentalt” mättare på varma sallader så brukar föredra det till middag, om jag nu ska äta sallad.

Hur gör man då?

Sätt ugnen på 225.
Dela spetskålen i 4. Pensla med olivolja.
In i ugnen i cirka 30-40 min tills kålen fått fin färg.

Häll kikärterna i ett durkslag, skölj dem ordentligt och låt rinna av.
Rosta kikärterna i stekpannan på hög värme i olja tills de får fin färg, tillsätt soya (eller gyoza sås, helt klart godare), chiliflakes och pressa ner vitlök.
Gör en sallad på grönkål och kasta ner det du har hemma i kylen.


4 kommentarer


4 kommentarer om “Fastfood – Sallad.”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.



Powered By info@wearecube.se Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies
Follow