window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | maj 24, 2018

Sahara Moments

klädinspiration till sommaren

Just nu är jag helt insnöad på sandfärgade och jordnära toner. Trä, grov struktur och vackra geometriska former. Hade jag haft ett landställe skulle det se ut precis så. Vet inte inte om det har med åldern att göra, men är så sugen på en egen liten oas och tillflyktsort att det värker i hjärtat. Det behöver inte vara något fancy, utan bara ett litet torp vid vattnet med en lummig vild trädgård där vi bara kan vara. Där tiden står stilla –och man bara är. Där dagens viktigaste fråga handlar om vad man ska grilla till middag. Om några år kanske tillsvidare får jag leva ut mina drömmar hos Linn och Mathias.

Nu ska jag iväg till Freddie och hämta plagg till allas goodiebags ikväll. Sedan ska plocka upp några buketter som jag beställt till eventet. Därefter ska jag frakta klädhäst och spegel till Hallwyska och preppa inför lanseringen.

fina kläder att bära på stranden

1. Kavaj 2. Klänning 3. Väska 4. Skor 5. Parfym


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här