window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:00 | maj 22, 2018

Summer in the city.

Innehåller annonslänkar. 

Sommargarderob

Kjol Topshop, Topp &OtherStories.

I fredags var jag nere i källaren och grävde efter semestergarderoben. Plagg som jag egentligen bara bär utomlands. Vad hände med våren? Sommaren bara tågade rakt in i våra liv. Heja vädret. Min favoritkombination i värmen är riktigt hög midja, med en kortare överdel så allt fokus riktas mot midjan.

Igår var jag ju som sagt och provfilmade för en grej. Herregud, det var bland det läskigaste jag gjort på länge. Det är svårt att släppa kontrollen och gå in i en roll utan att känna sig löjlig och tillgjord. Vi repade samma scener om och om igen. Ska jag vara ärlig har jag verkligen ingen aning om hur det gick. Kunde inte avgöra om det gick åt skogen eller helt okej. Jag hade övat in ett manus, men väl på plats skulle jag improvisera och säga allt med egna ord. Oavsett vad så var det skönt efter att kunna klappa sig själv på axeln. Var stolt över att jag vågade iallafall. Höll på att kissa på mig på vägen dit, ville bara vända om med bilen och köra hem. Undrar om man vänjer sig eller om det alltid är lika läskigt.

Nu bär det av på Becore. Skulle tränat igår, men fastnade framför datorn när jag kom hem så får ta igen det idag.

Sommargarderob


5 kommentarer



5 kommentarer om “Summer in the city.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Petra jag behöver hjälp!!
    Har en kropp som liknar din med stor och härlig rumpa. Mitt problem är att jag inte kan ha tajta klänningar nu på sommaren. Efter två steg så har klänningen åkt upp över rumpan. Oavsett om den är i bomull eller ribbat material. Jag har provat med ”spanx” kopia från hm.

    Svara
  • Åh petra har blivit BESATT av den rosa klänningen du hade på din story i lördags kväll, vart kommer den ifrån? PUSS!

    Svara
  • Den är från By Timo <3

    Svara
  • Fuck idealet Mycket läsvärt ❤️❤️❤️ ALLA är lika fina! Så här ser jag ut ❤️ Bristningar och lös hud❤️ Stoppa idealet Tro inte på media!!! Så ser jag ut efter 3 graviditeter och ja det är jag på samma bilder

    https://nouw.com/sassabassa/att-alska-sina-kropp-trots-bristningar-33861553

    Svara
  • Kan du inte skicka en länk till ditt guldhalsband? Tack!

    Svara