window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | maj 21, 2018

Weekly Plans

Godmorgon guapas!

Ännu en ny vecka med  sanslöst väder. Jag känner att jag inte hunnit marinera mig tillräckligt i solens strålar, haft så mycket saker inbokat senaste tiden. Kan man få ta ledigt en vecka och åka ut till någons kompis landställe och bara pilla sig i naveln på bryggan? Idag ska jag göra något som jag inte alls känner mig bekväm med eller gjort tidigare. Jag ska provfilma för en roll i eftermiddag och börjar redan känna mig nervös. Läsa repliker, vara någon annan framför kameran och leverera framför en producent. Hjälp! Jag har ju stått framför linsen ganska mycket, men aldrig varit någon annan än mig själv. Oavsett hur det går så tror jag på att våga. Att våga pröva nya saker och att våga utsätta sig för obekväma situationer gör bara att man växer eller så slutar det med att jag får total scenskräck och aldrig vill göra något liknande igen, haha.

Måndag: Provfilma. Ikväll ska jag hjälpa till att börja packa Adoore orders – så kul att så många förbeställt. Vi är ju ett nystartat företag, så alla får hjälpa till. Vi får vårt nya lager och kontor först 1 juli, så just nu har vi ett temporärt lager.

Tisdag: Jag och Uchenna ska hjälpa till att packa ordrar, så alla ni som förbeställt får plaggen i tid. Vi ska även hinna med att plåta några saker som ni begärt till ”Önskeveckan”.

Onsdag: Har inspelning hela dagen tillsammmans med Unibet. Tror ni kommer gilla de här filmerna. Efter jobbet har Carro bjudit in till invigning av en ny inredningsbutik, Balmuir.

Torsdag: Becore på morgonen. På eftermiddagen har vi ett litet Adoore lanseringseventHallwyska.

Fredag: Morgonträning. Presslunch på Ett Hem för Pillow Talk. På eftermiddagen bär det av ut till Linn och Mathias landställe med ett gäng kompisar. Jag hoppas det magiska vädret håller i sig.

Petra-Tungården-


6 kommentarer



6 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här