window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:31 | maj 20, 2018

Stenskott och Vinprovning på Loka Brunn.

Porche

I tisdags morse svängde jag förbi Porsche center för att plocka ut den här bjässen, en Porsche Cayenne. Jag var med i en tävling på Elle-galan – och vann! Så sjukt! Så nu ska jag få ha den här bilen i en månad. Det är det roligaste jag kört. När de ringde upp mig i vintras och sa att jag vann frågade jag osäkert om det var medvetna om att jag bara haft körkort sedan i december. Men de sa att då var det ju extra kul att jag skulle få köra!

Porche

Däremot så lyckades jag få ett stenskott på vägen hem från Örebro. Kul att jag lyckades ha bilen i två dagar innan jag kvaddade den. En lastbil körde förbi på motorvägen och så skvätte det upp grus över hela rutan. Det var så jobbigt att behöva ringa efter två dagar och meddela att jag minsann redan lyckats förstöra bilen, tur att det bara var ett stenskott iallafall.

Loka Brunn

Jag, Mathilda och Lisa bilade tillsammans och kom fram till det här soliga gänget på Loka Brunn. Det var en bra bit att köra, trodde det låg lite närmare. Men vilken kväll den kompenserade för den långa bilturen.

Self-Portrait

Jag slängde på mig byxdressen från Self Portrait. Gäller att passa på när jag har den i min ägo.
Loka Brunn

Sedan traskade vi ner till sjövillan för en roséprovning.

Loka Brunn

Kvällens lineup: Edita Mira Michaela Penny Mathilda och Lisa. 


Det här rosévinet var riktigt bra och låg bra i pris, Esprit Gassier – Cotes de Provence.

Loka Brunn
Sedan fick vi prova Château Gassier finaste rosévin 946, som var en klass för sig. Så smörigt och läskande.

Min favorit!

Sedan var det dags för middag!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här