Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

modeOkategoriserade

Klä dig snyggt i värmen!

16:28 | maj 17, 2018

Innehåller annonslänkar. 

Värmen kom tidigt i år och omfamnade oss svenskar med ett nästintill tropiskt klimat. Även om man helst av allt vill droppa allt och åka till närmsta landställe för att dricka rosé dagarna i ända ser ju verkligheten lite annorlunda ut. Jobbet kallar och det kan vara svårt att få till en stadschic look när termometern står på närmre 30 grader, men hemligheten är ljusa tunna tyger.

Det tunna linnematerialet är enligt mig ultimat då det både andas och är svalt. Linne finns i de flesta utformningar, satsa på en kjol eller en klänning för en mer romantisk look eller tuffa till det med kostymbyxor och skjorta för ett mer propert intryck. För att anpassa linnetrenden till stadsmiljö bär du plaggen med guldsmycken och svarta accessoarer.

klä dig snyggt i värmen
1. Solglasögon 2. Kjol 3. Skor 4. Blus 5. Halsband 6. Väska


1. Väska 2. Läppstift 3. Klänning 4. Solglasögon 5. Halsband 6. Skor


5 kommentarer


5 kommentarer om “Klä dig snyggt i värmen!”

    Åh, kjolen är slutsåld 🙁 vad var det för märke?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Follow