window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:21 | maj 1, 2018

Vi ska se vår bröllopslocation för första gången!

Innehåller annonslänkar. 
Vacations Outfits

Klänning Ganni, Väska ChêneHalsband, AlighieriÖrhängen Alighieri.

Om en och halv vecka på onsdag bär det av till Cannes tillsammans med Sara och en kund. När de andra åker hem möter Markus mig på flygplatsen i Nice. Vi ska bila längst kusten till vår bröllopslocation i en liten Fiat som antagligen knappt har rum för min väska, men är löjligt söt. Ser framför mig hur vi kör in på den lilla grusvägen som leder upp till huset, vinden som blåser i allén och bilen som lämnar dammoln efter sig på den lilla kringel krokiga vägen. Hur vi nervöst kliver ur bilen för att för första gången vila ögonen på stället som vi får samma efternamn på. Min magkänsla säger att det kommer vara ännu bättre i verkligheten. Tror hela giftermålet kommer kännas på riktigt efter besöket. Vi ska bo över där en natt innan vi bekantar oss med området runt omkring.

Så senaste timmen har spenderats framför hotels.com för att boka de två andra nätterna. Nu ska jag gräva ner mig i min bokföring och moms som ska in imorgon. Kan tänka mig ett festligare avslut på den här ledigheten, haha.

Fick låna den här böljande drömmen signerad Ganni. Fallet på klänningen är tappa hakan fint, den klockar sig så flott när man går. Dessvärre är den lite utanför min budget. Men det kan vara en av de tjusigaste klänningarna Ganni gjort.

Vacations Outfits

Vacations Outfits


2 kommentarer



2 kommentarer om “Vi ska se vår bröllopslocation för första gången!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Tycker det är lite tråkigt att du inte länkar direkt till plagget utan endast till Wakakuu’s startstida. Det gör iallafall att jag inte orkar leta efter klänningen utan lämnar hemsidan, istället för att evt köpa något.

    Svara
  • Ååh, jag hänger mycket kring Nice med omnejd. Är mycket nyfiken på var det ska gå av stapeln!!!

    Svara