window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:39 | april 15, 2018

En dag utan måsten.

(Innehåller annonslänkar)

Rodebjer June
Klänning Rodebjer, Jacka &Other Stories, Pumps Rizzo, Solglasögon Gucci, Örhängen Na-Kd (tagit loss pärlan och satt på ett annat hänge), Väska Uterque

Så här såg jag ut när vi spatserade i solsken igår. Den här klänningen från Rodebjer fungerar alltid, såg att den hade kommit in i ljusgult också, så fin. Gillar plagg som är kameleonter i garderoben, den här är lika fin öppen till ett par jeans som över en bikini på stranden eller som klänning.

Idag är första dagen på länge som jag inte har något på schemat, inga måsten – ingenting. Jag ser till och med framemot att rensa upp i garderoben och lådorna i köket – bara vara. Tänkte även att jag skulle bränna av ett litet träningspass, men då vinkonsumtionen sköt i höjden igår vet jag inte om det är så sanningsenligt längre. Jo, vi har faktiskt ett måste – bröllopsplanering. Ikväll ska vi sätta alla moodboards för samtliga kvällar och dagar och börja fnula på vad tusan våra gäster ska få stoppa i sina munnar och skölja ner det med. Dessutom ska jag skicka över alla färger till Elin som ska rita våra bröllopsinbjudningar, vi pratade i telefon i fredag och hon var så skön, det kändes som vi var på helt samma spår, så det känns riktigt bra.

Rodebjer June Rodebjer June Rodebjer June Rodebjer June Rodebjer June


3 kommentarer



3 kommentarer om “En dag utan måsten.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hva skjer med podden? Jeg trenger ny episode 🙁

    Svara
  • Ha ha! Tack Petra! Är sjukt taggad på att göra något riktigt High End nu!!!

    Svara
  • Hej Petra,

    Så fina örhängen! Vad har du använt för hänge som du satt på pärlan? Vilket märke är det ifrån? SÅ SNYGGT!

    Kram!

    Svara