window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:13 | mars 17, 2018

Yesterday

Daisy-Grace
Kjol Daisy Grace, Topp Helmut Lang, Kavaj Mango, Väska Chanel, Skor Jennie Ellen

Igår åt vi middag på nyöppnade Noi, hotell Nobis nya resturang som öppnade i onsdags. Jag drack faktiskt lite rödpang. Däremot vart det längesedan jag kände mig så pigg, studsade upp ur sängen imorse och städade hela lägenheten. Markus undrade vad tusan det tagit åt mig. Jag tror jag mår så mycket bättre utan allt koffein, egentligen motsägelsefullt. Jag har fortfarande inte druckit varken kaffe eller cola light eller ätit något annat än veganskt tills middagen igår. Då beställde jag in fisk, men rörde den knappt. När jag väl fick in den var jag inte så sugen, trots att den var himmelskt god.

Jag känner mig så lätt i magen, vet inte hur jag ska förklara det. Inte lätt på det sättet att jag känner mig smal, men ändå som jag blivit av med en tegelsten som jag gått och burit på. Jaja, vi får se hur det går med det hela. Jag tror inte på att förbjuda något, utan att man ska äta det man är sugen på med måtta. Men just nu är jag verkligen inte sugen på kött. Ska verkligen försöka hålla mig till att äta mer vegetariskt eftersom jag uppenbarligen mår otroligt bra av det. Men jag kör på med vegetariskt en vecka till.

Min kropp måste fått en vitaminchock den här veckan. Tror aldrig jag ätit så mycket grönsaker i hela mitt liv, haha.

Petra-Tungården-
Outfit-Petra-Tungården


10 kommentarer



10 kommentarer om “Yesterday”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Härligt. Ok att du äter kött annars, men måste säga att från det jag sett från bilder när du lagar tex.asiatiskt så äter du ju mycket grönsaker då med, mer än de flesta och hyfsat sunt, så var inte för hård mot dig själv, även om just kött är bra att skära ned radikalt på och det är just det som gör magen ”lätt” för att den inte behöver jobba så mkt ( kött är typ som att bryta ner betong..) Pröva att tex.lägga till linser & bönor, otroligt mättande & gott (tycker ju jag då:)

    Svara
  • Varför rörde du inte fisken du beställde? Varför beställa en rätt om man inte skall äta den? Fattar inget

    Svara
  • Va kul! Kan du inte skriva lixom lite mer
    Vad du ätit/Äter nu när du äter veggo 🙂 läst din blog I säkert snart 10 år! Känns som jag känner dig, så kul Att följ med på din resa I livet.
    Stor kram!

    Svara
  • Hej! Den gråa stickade tröjan du hade på dig på din insta story, vart är den ifrån? Vill haa:)

    Svara
  • Den kommer från By Malene Birger ; ) Kram!

    Svara
  • du strålar!!!!! gick också in med mindsetet att inte förbjuda något i somras och har fortfarande det och ”fuskar” ibland, men äter idag 9/10 gånger plant baserat just för att jag verkligen inte är sugen på animaliska produkter.. det finns SÅ bra alternativ till ALLT. min favorit är oatlys havrealternativ både iKaffe havremjölken (dröm) och deras iFraice till mat och röror..
    you should eat Living foods with rich-enzymes and antioxidants,, that fills your body with Life and not dead food (killed animals etc) because its basically lik filling your body with death….and then the body needs to process that with every from your body instead of just eating energy-filled foods that gives your life LIFE….. haha
    men så känner jag iaf!! puss o kram bästa mest genuina bloggen! :*

    Svara
  • Jag blir sugen på att haka på ditt spår när jag ser hur hela du strålar! Trodde inte det var möjligt att utstråla mer glow än du gör normalt sätt men jag hade fel 😄

    Svara
  • Härligt Petra! Är så spänd på att höra hur du äter under denna tiden. Hur ser en typisk dag ut? 🙂 kram Anna

    Svara
  • Ah vad harligt! Jag provade att ata veganskt och slutade med koffein i januari forra aret och madde sa bra att jag forsatte, har nu varit vegan i over ett ar (men fuskat nagon gang pa semester etc, och en kaffe har och dar, mycket battre att kora 95% och att det ar hallbart!) Kul att du testar!

    Svara
  • Vart är de fina örhängena ifrån? 🙂

    Svara