window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | mars 7, 2018

Spännande Nyheter!

NO18
God morgon babes! Såg precis Nyhetsmorgon där de svalde ett piller som kunde läsa av hur vår tamflora mår genom en app i mobilen (!) – wow. Såg ni även de nya nanorobotorna som antagligen framtiden kommer att kunna gå in i kroppen och bota enbart drabbade stamceller, inte som cellgifter som inte kan skilja på goda och onda celler. Vilken bra start på morgonen, det värmde i hela kroppen. Något som också värmde var Elsas kloka ord om klimatet på interntet! Läs hennes blogginlägg här!

När inspirationen tryter på morgonkvisten så brukar jag oftast satsa på plagg ton i ton. Det fungerar alltid, gärna i olika material och struktur. Nu har jag precis hällt i mig en stor kopp kaffe och ska iväg på en heldags mötesmaraton. Puss! Hoppas ni får en magisk dag!

Vill ni se mig och Lorpan på tv ikväll? Spana in dessertmästarna!


11 kommentarer



11 kommentarer om “Spännande Nyheter!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här