window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:00 | februari 13, 2018

Yoga in the sunset!

Petra-Tungården-Yoga-Röhnisch
Träningskläder, Röhnisch

Jag tror inte ni förstår hur många år jag tjatat på Linn att hon ska släpa med mig på ett yogapass. Jag vill verkligen vara en person som älskar yoga – tror det skulle vara bra för mig. Men ofta, om jag inte är i rätt sinnesstämning, så kan jag bli rätt uttråkad. Linn berättade att hon var som mig innan, tills hon hittade rätt yoga och passande instruktör för just henne. Nu är hon en av de där frälsta typerna som gör solhälsningen typ varje dag.

I Thailand sa hon – nu är det dags. Så vi möttes uppe på taket en halvtimme innan solen tänkte tacka för sig och avslutade dagen i den pampiga solnedgången. Vi var dressade i Röhnisch från topp till tå i deras nya flattering kollektion. Tidigare har jag bara provat deras shape tights (insane), de är verkligen magiska. Jag har ju en fäbless för kompression tights som nästan är klaustrofobiskt tighta när det kommer till träning.

Petra-Tungården-Yoga-Röhnisch
När det kommer till yoga är det en helt annan femma, då ska man ju nämligen ha maximalt bekväma plagg har jag lärt mig. Vilket känns rimligt då man ska böja sig åt både det ena och det andra hållet. Flattering-tightsen är just därför som ett andra skinn.

Dessutom är de riktigt höga i midjan. Den läxan lärde jag mig i somras när jag var på yogapass i Palma och hade på mig ett par minishorts – ingen bra idé med facit i hand. Vet inte hur många gånger grannen bakom mig kunde ha stoppat in en femkrona.

Petra-Tungården-Yoga-Röhnisch
Tightsen är dessutom producerat av återvunnet material <3

Linn Herbertsson Yoga
Okej, till sommaren ska jag fan kunna göra så här. Ska bara börja haka på Linn till hennes yogapass.

Petra Tungården Yoga Huvudstående
Klarade ju faktiskt att stå huvudstående för något år sedan.

Petra Tungården Yoga Huvudstående
Men kanske inte lika graciöst som Linn, haha.


Mitt favoritplagg? Den här urringade sporttoppen! Gillar att den är så v-ringad och halterneck.


Om jag hade fått yoga med den här kulissen hade jag nog inte tröttnat.


Vill ni kika närmare på Flattering and Friends kollektionen?

Klicka här! 

Man älskar ju bloopers… Haha!
Jag har överrörliga fötter och är ganska vig vilket gör att jag tror att jag belastar fel när jag yogar. Istället för att stanna i ett läge där det är jobbigt fuskar jag och sjunker ner långt utav helskotta så det blir mer stretch.

Så här proffsig var jag i början av passet. Ser framemot mina framtida lektioner med dig Limpan <3


3 kommentarer



3 kommentarer om “Yoga in the sunset!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snygga tights!

    Svara
  • Wow vad ni är fit tjejer!

    Svara
  • Alla rätt här, två av mina favoritbloggare på yoga. Ser urhärligt ut att yoga med den kulissen, annat än tyngdlyftarväggen man har i blickfång på gymmet (som ofta luktar lite sur gymnastiksal) där jag yogar.. Grejen med yoga är ju att det är så smart att det går att göra nästan var man än befinner sig. Dock, om du är överrörlig överlag (alltså inte bara i fötterna) skall du se upp, då är inte yoga optimalt tyvärr, bättre med Pilates då.

    Svara