window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | januari 26, 2018

#relationshipgoals

Totême Baddräkt

Baddräkt Totême, Solglasögon Dior Homme.

Helt klart sist på bollen men gillar verkligen min nya baddräkt från Totême. Den fungerar lika bra som ett linne till ett par shorts. Tycker deras logga är så stilren. Skulle verkligen vilja skämma bort mitt badrum med deras enorma badlakan. Har ni sett dem? Himla fina iallafall. Kommer sakna att plaska i den poolen. Dock är jag inte närheten av Markus badbesatthet när vi åker utomlands. Han är nämligen i poolen precis hela dagen.

Jag måste också snällt sitta vid poolkanten och ta tid när han utför olika missions som han själv hittar på. Hur länge han kan vara undervattnet, hur många längder han kan simma till att kasta bollar till honom som han ska fånga. Det kommer inte bli någon omställning när jag får barn helt enkelt. Jo, ibland springer han upp och beställer en öl för att sedan springa och kasta sig ut i vattnet igen. Den enda som kan få honom att gå upp från baljan är happy hour eller när han blir trött och måste ta en nap, haha. Jag och Forni pratade om det – och Damon är precis likadan. I början tittar jag snällt och hejar ivrigt på. I slutet låtsas jag bara ta tid och säger:

”Åh, bra älskling du slog ditt rekord – IGEN! Helt otroligt!”

#relationshipgoals

Totême Baddräkt


4 kommentarer



4 kommentarer om “#relationshipgoals”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Petra!
    Är en student som har enormt mycket sittningar att gå på, året runt nästan. Älskar att klä upp mig, men det är svårt att variera utan att bli ruinerad. Vill ha snygga, stilsäkra men ändå lite utstickande kläder. Svart och vitt är inte så spännande längre, men vill kunna använda kläderna mer än en gång. Har du några tips?
    Kram och tack för bästa bloggen!!

    Svara
  • Haha! Mysigt ändå 😀 Skönt att veta vart han är iaf 😉

    Svara
  • Haha min pojkvän är precis likadan. Han är i vattnet hela tiden. Värst är när man ska poängsätta hur snyggt hans dyk är.

    Svara
  • När kommer din kollektion för Nelly ut? 🙂 jag ska ha ett enkelt litet bröllop i Spanien i sommar och hoppas hitta en fin klänning i din kollektion

    Svara