window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:19 | januari 17, 2018

I DO

&OtherStoriesInnehåller annonslänkar: 
Jacka &OtherStories
, Kjol &OtherStories, Pumps Jennie Ellen.

Idag spenderas hela eftermiddagen och kvällen ute på en tv-inspelning för ett program som sänds i vår. Vi gästar bara programmet men det spelas in i etapper så det är ganska lång väntetid mellan varven. Lorpan gör sin tv-debut idag – måste säga att han är natural born star. Vi insåg töntigt nog när vi kom fram till studion att vi hade matchat i grönt dagen till ära. Tycker Markus är så stilig i sin kavaj från Boggi som jag köpte till honom i present när han fick sitt nya jobb.

Min lilla Lorpa tänk att jag snart ska säga ja till honom framför familj och vänner – blir helt bubblig av tanken. Håller verkligen tummarna att vi får klart location den här veckan så vi kan skicka ut ”save the date” till alla. Vi kommer ha en ganska tight gästlista och jag vill verkligen att alla som vi bjuder ska ha möjlighet att närvara.

&OtherStories
Petra Tungården TV

Juste jag har ju glömt visa er mina nya frisyr. Jag gjorde håret några centimeter längre igen – det var så jobbigt att få till stylingen på det kortare. Den här längden kräver mindre ansträngning.


1 kommentarer



1 kommentarer om “I DO”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej. Varifrån kommer den vita toppen du hade på instastories idag när du hade en tallrik med salmalax?:) med bruna knappar,v-ringad, kortärmad:)

    Svara