window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:35 | januari 7, 2018

Sunday Thoughts

H&M-Kollektion

Jag fick äran att testa H&M’s nya hållbara sportkollektion för ett Instagram samarbete. Kollektionen är lika snygg som den är skön och dessutom som är den snäll mot miljön. Det bästa med kollektionen är nog utan tvekan passformen på plaggen. De sömlösa plaggen kramar om kroppen på helt rätt ställen. 

Hola mina favoriter! Hur mår vi idag? Jag antar att några av er ligger bakfulla i soffan, vissa började söndagen med ett träningspass och ni andra kanske bara njuter av att vara lediga. Själv var planen att åka skidor de sista timmarna innan det bär av hemåt mot Sverige, men vädret är verkligen inte festligt – det ösregnar nämligen här i Alagna. Men det gör inte så mycket Lorpan ligger här bredvid mig i sängen och vilar medan jag sitter med datorn i knäet. Min familj har krigat sig ut till trots för att hinna med några sista åk innan transfern går till flygplatsen.

Jag sitter och planerar veckan. Imorgon känns som den första riktiga jobbdagen 2018. Jag har typ fjärilar i magen. Det känns som en nystart. Jag har några stora beslut som ska tas i veckan, så allt känns ganska nervöst. Jag är en väldigt velig människa när det kommer till större förändringar.

Men bäst av allt är att jag äntligen ska få pussa på mina vänner som varit bortresta hela julen också, blir helt varm i kroppen av att tänka på det. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. Låter ju töntigt men mina bästisar betyder så mycket för mig. Känner mig halv när de inte är ett telefonsamtal bort.

Be-Core-H&M
H&M-Träning-


3 kommentarer



3 kommentarer om “Sunday Thoughts”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • SÅ SNYGGT!
    Har en ny startad blogg där jag tipsar om snygga instagramkonton, det bästa från Hemnet och DIY projekt. In o kika! La precis ut ett inlägg om 3 st Instagram konton man bara måste följa!!

    Svara
  • Du ser sådär sund och frisk ut!

    Svara
  • Första jumpsuiten sååå jävlans snygg men hittar ej online? Kommer den in senare kanske? Kram

    Svara