Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Shop my favorites

Okategoriserad

80's is calling

12:43 | december 29, 2017

80-tal trendInnehåller annonslänkar: Klänning, Asos. 
Sara: Klänning, For love and Lemons.
Nu har nedräkningen inför 2018 startat! Min syrra säger att 2018 är hennes ”Diamond Year”. Jag känner desamma. Jag brukar aldrig hypa ett år i förväg men nu tar jag mig friheten och gör just det. Tusan vilket bra år det kommer att bli. Vi kommer dessutom avsluta det nya året på bästa möjliga vis med massa kompisar på en väns landställe utanför Örebro. Vi åker faktiskt dit redan i eftermiddag, så det blir tre hela dagar. Sjukt kul!

Dagen innan nyår är det hattfest och Carro har tillverkat världens finaste hatt åt mig – den är helt fantastisk. På nyårsafton är det smokingmiddag. Jag har en klänning hemma som jag tänkte återanvända, men jag har ingenting att bära under för den är helt genomskinlig så ska cykla och köpa det nu.

Är ni lika peppade för 2018?

80-tal trend
80-tal trend
80-tal trend
Petra-Tungården-Sara-Biderman

Fotograf: Lisa Höök


5 kommentarer


5 kommentarer om “80's is calling”

    Och Saras skor! Var är dom ifrån?
    PS. Så snygga ni är alltså!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


Follow