window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:48 | december 11, 2017

Shoppingtips: Utförsäljning

Proenza-Schuouler
Jag fick precis ett medlemsmail från Mrs H som tydligen ska stänga igen efter 17 år – så tråkigt. 
Men det betyder också att de rear ut allt i hela butiken!

Det var där jag köpte min Proenza Schouler väska innan sommaren som så många av er frågat om. Såg att de har utförsäljning på dem med. Har verkligen använt min var och varannan dag, så bra vardagsväska. De säljer även ut massa Ganni, Isabel Marant, Toteme, Blue Billie och Rodebjer till halva priset. Hittat flera plagg som jag velat ha, men som varit för dyra till originalpris. Har fortfarande inte fått tummen ur och sålt allt jag tänkt sälja – om jag slår till på något idag, så är det ta mig tusan ett måste. In – ut.

Så ville bara kika in och tipsa om den för er som varit sugna på att slå till <3 Haha, men vill bara förvarna att det är på eget bevåg ni klickar in.

Wakakuu-By-Malene-Birger-
Wakakuu-By-Malene-Birger-
Har ju den i svart mocka med skinndetaljer.

Proenza-Schouler
Snubblade över den här modellen i somras – så fint med vita och orangea detaljer. Dock finns inte den på Mrs H.


3 kommentarer



3 kommentarer om “Shoppingtips: Utförsäljning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snygg!! =) I helgen bakade jag saffransbullar utan vetemjöl, socker och smör, de blev SÅ saftig och goda! =) Recept här: https://laila.mabra.com/lussekatter-utan-vetemjol-socker-och-smor/

    Svara
  • Hej Petra,
    Så konstig fråga kanske, men kommer du sälja din Ganni T-shirt med croissanten på? Köpte den till min bästa kompis som tack för vi fick låna henns hus i Frankrike under vår semester… men i samma veva jag skulla åka ner till henne i Frankrike så råkade påsen med t-shirten slängas i min flytt! Den säljs inte längre och ingen verkar sälja den secondhand och jag vet att hon skulle ÄLSKA den. Så om du vill bli av med den och storleken är medium så köper jag den såååå gärna!
    /Kajsa

    Svara
  • Så snygg du är! ditt korta hår är sååååå mycket snyggare än det långa!

    Svara