window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:18 | oktober 20, 2017

Underbara Under

Deo Doc
Jag har skrivit om Deo Doc flera gånger förut. Jag tycker verkligen deras produkter är grymma. De är inte bara förbaskat bra för ditt underliv, utan dessutom himla tjusiga att ha ståendes framme i badrumshyllan.

Visste ni att man har liknande svettkörtlar i underliv och ljumskar som man har under armarna. Jag skulle aldrig gå till jobbet utan deo under armen. Man glömmer liksom bort fiffi rätt ofta. Tänk hur mycket krämer man har för ansiktet, händerna, ögonen och läpparna. Men våfflan ger man noll kärlek och går loss med vanlig tvål som får ph-värdet att go bannas. Nej, skärpning! Systrarna Hedieh och Hasti som startat DeoDoc vill såklart ändra på genom att erbjuda skonsamma och läkarutvecklade produkter som är speciellt framtagna för att ta hand om intimområdet.

Och nu är bomullstrosor deras nya satsning. Bomullstrosor är de absolut bästa trosorna för våfflan, då bomull andas! Det har mamma (som är barnmorska) tjatat om hela min uppväxt.

Vet ni vad just nu är det dessutom 20% på Deo Docs alla produkter gäller fram till på söndag! Perfekt för er som varit sugna på att testa dem men som inte gjort det ännu.

Ni hittar alla produkter här!

Deo Doc

Mina favoriter?

Deras 3-stegs rakningsserie som förhindrar utslag och röda prickar vid bikinilinjen och efter rakning. Som jag använder varje gång jag rakar mig där nere.

1. ”Pre-Shave Oil” – mjukgör hårstråna och ger en skyddande barriär mot rakhyveln.
2 .”Shaving Foam” – ger ett lyxigt superglid samtidigt som den påverkar hårstråna att växa ut långsammare.
3. ”After Shave balm” – innehåller inte alkohol, svider inte vid applikation. Mjukgör huden efter rakning och minskar irritation och inflammation i huden. Minskar röda prickar. Är också anti-itching, dvs dämpar klåda när hårstråna börjar växa ut.

Deo Doc

Trosorna kommer i en string och en hipster modell.

Deo Doc
Deo Doc
Deo Doc
Deo Doc
<3


43 kommentarer



43 kommentarer om “Underbara Under”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Blir så ledsen av sånt här, av alla konstiga onödiga produkter som bolag försöker få kvinnor att köpa är det här nog ändå det som gör mig mest nedslagen..

    Svara
  • Ni verkar ha det såå härligt!! Älskar alla färger på de senaste inläggen <33

    Svara
  • Ja man blir så lycklig och säker av DeoDoc! Jeez.

    Svara
  • Alla vet väl att man inte ska använda tvål i underlivet?! Känns ganska basic.. denna typen av produkter är bara obehagliga. Varför skulle man vilja ha ett underliv som luktar päron? Nej usch mossiga och omoderna produkter. Har man problem med dålig lukt bör man vända sig till en gynekolog.

    Svara
  • MEN herreguuud, chilla med falska texter och konstruerade budskap och ”personliga omdömen”, pfft,nu får det räcka med din pengakåthet. Lactycyd för 23 spänn på Willys (eller valfri annan butik) fixar fiffihälsan BÄTTRE. Lägg av med detta, tar ner din trovärdighet (om det finns nån kvar)- Du tror inte på detta själv (till alla: Kolla upp vad bloggare tjänar på varje klick på länkar…!) LÖJEVÄCKANDE. SLUUUTA!!

    Svara
  • Var är alla produkter för k*kar då?!? Finns väl inget äckligare än k*k som luktar röv……… !! Hälsa deodoc.

    Svara
  • Produkterna finns för män. Behöver väl egentligen inte sägas men de är lika dåliga för deras könsorgan som för snippan.
    Säg nej till kemikalier i/på underlivet.

    Svara
  • Ja faktiskt. Det räcker nu. Vi läsare tycks framstå som blåsta, lättlurade reklamoffer som man kan pracka på det mesta med några käcka bilder. Men, läser man kommentarerna så blir man som läsare positivt överraskad! Fler & fler som tänker kritiskt och inte köper bullshit med hull och hår. Säger inte att just denna produkt är BS, för det vet jag inte, men ena stunden görs reklam för Spanx och åtsittande polyesterunderkläder(vilket definitivt INTE ökar chansen att vare sig dofta gott därnere eller heller är särskilt hälsosamt för Fiffi miljön och dess ph-värde) för att i nästa göra reklam för underlivs-luktagott och med naturliga bomullstrosor som andas. Blir detta trovärdigt, nej. Du bör nog se över hur många företag du gör reklam för och välja ut mer selektivt kanske.

    Svara
  • Ett rakskum/gel från Apoteket möjligen men INGET annat!
    Vatten och möjligen barnolja (vid torrhet) ska snippan tvättas med, allt annat är bara dumt!
    Och DEO för snippan, dummaste jag hört! Man har väl inte deo för några andra slemhinnor på kroppen?!
    Sluta och låt en kvinna leva!

    Svara
  • Du har ju inte deon på slemhinnorna dock, poängen är ju inte att spruta upp deon i fiffi-hålet… du tar den ju i ljumskarna och runt de yttre blygdisarna.

    Svara
  • En petitess i sammanhanget! Att sånna här produkter ens finns tycker jag bara är ytterligare en i raden av saker som får kvinnor att känna att de inte duger! Helt onödiga!

    Svara
  • Förlåt, men du verkar veta det mesta om alla kvinnors skrev. Utan undantag. Detta handlar inte om snippans lukt eller hälsa, utan om ljumskkörtlarna som i vissa fall producerar mycket mer svett än hos andra. Alla är inte som du. Okej?

    Svara
  • Svar till Elin: då bör väl dessa produkter i det närmaste klassas som specialprodukter precis som andra för extrema svettningar (som för händer och fötter) och inte som några mirakelprodukter som alla behöver!
    Köp vad du vill men se det för vad det är!

  • Din trovärdighet är som bortblåst Petra. Känns som varenda blogginlägg är reklamsamarbeten i någon form.
    Och detta samarbete tar priset. Allt är så motsägelsefullt med dig nuförtiden.
    Skulle vara intressant att få en kommentar från dig hur du ser på att många läsare reagerar negativt.
    För om läsarsiffrorna börjar dala börjar även samarbetena dala.

    Svara
  • Vad tjänar det här företaget på att skicka samma bloggare till hawaii, marrakech osv. där ni ska gå runt i trosor och posa lite? Helt absurd marknadsföring. Att företag fortfarande anlitar dig när du gör reklam för allt och alla som betalar är för mig en gåta. Blir snarare avtänd av din reklam och tror inte jag är ensam.

    Svara
  • Man kan ju misstänka att syrrorna Asadi gillar att resa och dra av kostnaden på företaget. Och så tar man med sig ett gäng pengak*t* likasinnade som betalar tillbaka resan med reklam i sociala medier.
    Lysande, eller hur? Det hela kallas ”pressresa” trots att ingen som reser jobbar för någon seriös media och ifrågasätter resans ändamål över huvud taget.
    Hallå Skatteverket, här måste finnas pengar att hämta genom förmånsbeskattning!

    Svara
  • Om du har en barnmorska till mor kanske hon borde underrättat dig om detta?
    Varför använda tvål i underlivet? Vad är meningen med detta, 2017 Sorry. Gillar dock din blogg, men sälj inte ut dig.

    Svara
  • Och en far som är gynekolog?

    Svara
  • Jag är, tyvärr, benägen att hålla med. Förstår din/er roll som bloggare och influensers, men när den ena reklamkampanjen går rakt emot sunt förnuft, kunskap OCH den andra kampanjen från typ förra veckan, så storknar man som läsare. Trovärdigheten för allt blir lika med noll, och jag har till och med lämnat Refunder pga detta (trots att jag faktiskt tjänar på det och tycker det är en toppentjänst) men jag vill inte stötta denna typen av fjanteri.
    Jag tänker säga som många andra, jag är en kvinna på 35 år, under min livstid så har min fiffi luktat mer eller mindre ”upptäckbart” ett fåtal gånger – troligen i samband med något gynekologiskt problem – inga jäkla trosor för upphaussade priser eller deosar är något man tar till, är man normalt funtad går man till en BM eller gynekolog. Det bör en dotter till dem båda också vara fullt medveten om.

    Svara
  • Alla dessa kommentarer… Vissa svettas faktiskt väldigt mycket från ljumskörtlarna (mer än ni andra som verkar veta bäst), till och med så att det påverkar en i vardagen. Jag är en sådan. Deo-doc har faktiskt hjälpt mig just med deras deo-spray. Så snälla, sluta trycka ner andra tjejer för att ni kanske inte tycker att detta behövs.

    Svara
  • Hur orkade du leva tidigare då, Elin, innan DeoDoc kom och räddade dig?
    Det måste ha varit tufft för dig.

    Svara
  • Haha men ursäkta vilket vidrigt svar? Alla har vi väl uppräckt produkter som underlättat/förbättrat vår vardag utan att det betyder att vi ”inte orkade leva” innan dess. ifrågasätt deodoc hur mycket du vill men chilla med personangreppen. Personligen gillar jag deodocs tvål supermycket, den luktar gott till skillnad från alla andra jag testat och den håller väldigt länge då den är dryg. Lite deodorant i ljumskarna på sommaren har också varit bra för mig då jag lätt blir svettig r. Den åsikten måste jag kunna ha utan att du ska dra slutsatsen att jag inte orkat leva mig igenom somrarna tidigare

    Svara
  • Fast hade deodoc velat lösa ett medicinskt problem hade de lanserat en medicinsk produkt. Inte försökt normalisera parfymerade underliv. Deodoc är ett vidrigt bolag som försöker tjäna pengar på kvinnors osäkerhet kring sina kön.

    Svara
  • Du är så köpt Petra och dina kompisar också. Pinsamt hur ni låter er mutas av DeoDoc syrrorna.
    Heder åt de tjejer som kommenterat här tidigare och ifrågasätter vad ni håller på med som frontar DeoDoc.
    Finns mycket mer angelägna saker att ägna sig åt än att göra reklam för skräp. Men vem är ni att säga nej till
    dessa ”pressresor”? Nej, vad gör man inte för pengar. Usch.

    Svara
  • Reklam, reklam och oj ännu ett inlägg med reklam. Tjänar pengar iaf!

    Svara
  • Döpte du precis inlägget till ”underbara under”? hehe. Seriöst Petra! Jag förstår att det är lätt att ryckas med och att du har möjlighet at tjäna stora pengar på många samarbeten i bloggen. Men det tar över. Se på Sandra Beijer hur hon gör samarbeten. De är inte fulla med floskler eller ”hur braa?!?!?” som framstår som falskt. Du borde välja med bättre omsorg.

    Svara
  • Deodoc är inte bra för snippan överhuvudtaget oavsett vart produkten appliceras.
    Snippan får kärlek genom att du tvättar den med vatten, inga kemikalier i världen kan mätas med hur bra det är att låta snippan få andas fritt och vara fri från produkter.
    riktigt ruttet samarbete.

    Svara
  • Att man inte ska använda tvål vet nog i princip alla redan. De flesta barnmorskor/gyn/läkare rekommenderar tvätta m vatten o ev intimolja o inte massa parfymerade produkter. Om deon nu är avsedd för ljumskarna kan man väl ha vanlig deo där? Jag har helt vanlig hud i mina ljumskar allafall? Dessutom har du väl flera ggr skrivit att du gör ”laserfiffi” så varför behöver du plötsligt tre produkter för rakning där du inte ens har hår längre? Allt känns SÅ falskt och påhittat!

    Svara
  • Hm, man ser ju knappt hur trosorna ser ut/sitter på/hur de ser ut bakifrån? Man blir ju snarare sugen på att köpa någon av sidenklänningarna. Åtminstone någon del av reklamen som lyckas… Känns som ett rätt oseriöst samarbete.

    Svara
  • Ja, alla är vi olika…..
    Jag tycker DecDoc är fantastiska produkter. Och hade aldrig upptäckt dom om jag inte hade läst din blogg. Köpte efter du hade bloggat om det första gången,använder tvålen och deon,och servetterna är med i väskan,
    Ha en fin helg/Malin

    Svara
  • Håller med de flesta av kommentarerna, även om vissa är väldigt hårda i formuleringen. Det jag inte gillar med DeoDoc är prissättningen på produkterna. Det verkar som att dom vill vara ett ”premiummärke” för fiffin…? Tycker bara det är oerhört märkligt. Jag har verkligen inte lust att lägga 195:- på en intimdeospray, 255:- på en AfterShave Balm, 285:- för en Shaving Pre-shave Oil och 349:- för ETT par trosor? Det är ju helt vansinne. Ska jag alltså lägga 1745:- för 5 par trosor..? Jag köper oftast 5-6 åt gången eftersom det är en slit-och-släng vara, dom tvättas ofta och används ofta. Och som någon tidigare nämnt är dessa pressresor väldigt märkliga. Hur motiveras dom till revisorn undrar man? Vad jag vill se, är företag som satsar på ett miljötänk, lägre priser men samtidigt kvalité. Min fiffi behöver inga jäkla premiumprodukter i snygga förpackningar – den behöver bara BRA och NATURLIGA produkter. DeoDoc är ett exemplariskt exempel på ett företag som överlever med hjälp av hjärntvättade kvinnor.

    Svara
  • Kära Petras läsare:
    Varför hatar ni så mkt när Petra skriver om produkter som har med intimområdet att göra? Helt ärligt, det som Petra skriver i detta inlägg är ju faktiskt baserat på fakta. Kunskap är makt och jag tycker det är jättebra att Petra vågar skriva om ett område som jag tror de flesta kvinnor av oss har haft fundering kring. Jag hade iaf ingen aning om att det finns svettkörtlar i underlivet och är tacksam för den infon!!!
    Det som fascinerar mest är inte innehållet som Petra postar eller typen av reklam, det är helt ärligt hur alla läsare JUST reagerar på detta inlägg. Men när Petra skriver om läppglans från Clarins är det inte en käft som gnäller. Man ser inte de olika läppglansnyanserna på Petras läppar eller på hennes bilder i detta inlägg?!?! Varför är det ingen som klagar på det eller på att Clarins skulle vara ett dåligt företag? OCH att använda läppglans, varför är det ingen som klagar på Clarins att de bidrar till dålig kvinnosyn och tjänar pengar på kvinnors osäkerhet. Kvinnors läppar duger som dom är så varför måste vi ha läppglans då? Varför ställer ingen den frågan?!
    Men så fort det är ett intimområde då skapas det jävla rabalder.
    Jag tycker iaf det är svinbra att Petra tar upp ett ämne som detta men framförallt är det GRYMT bra jobbat av Petra av hon vågar stå o posera i underkläder och stolt våga visa upp sig!!!! Viva la Petra!!!
    Besos

    Svara
  • Så jäkla tröttsamt att deodoc ännu en gång hänger i kommentarsfältet och låtsas vara läsare. Vi är så trötta på att höra era propaganda om att man samma svettkörtlar i ljumskarna som under armarna. Använder man inte deodorant luktar man mer eller mindre svett. Jag har aldrig luktat eller störts av mina kollegors underlivslukt vare sig nu eller innan deodoc lanserades. Sluta, bara sluta ert enträgna tjat om svettkörtlar i ljumskarna. Hade det varit ett utbrett problem hade er produkt lanserats för 30 år sen. Inse att de flesta kvinnor tycker det är problematiskt att ni normaliserar parfymdoftande underliv!

    Svara
  • Ska sluta läsa bloggar det är ju bara en massa reklaminlägg nu för tiden, helt värdelöst!!

    Svara
  • Men HALLÅÅÅ?!
    Nu blir jag förbannad. Vi tjejer ska väl stötta varandra? Inte trycka ner varandra på detta vis?
    Skulle ni strunta i att köpa en modetidning, skönhetstidning eller liknande för att de marknadsförde en produkt ni inte tror på? Gillar? Petra försörjer sig på sin blogg. Om det sticker så mycket i ögonen på en del av er att hon tjänar pengar så läs inte. Jag har slutat köpa tidningar för jag tycker det räcker med att läsa bloggar, jag blir inspirerad. Det är MIN åsikt så ingen onödig kommentar på det tack. Sedan är det klart att jag inte köper allt rätt av, men hjärnan mår bra av att användas. Jag kan själv avgöra vad som intresserar mig och vad som inte gör det. Vill Petra ”sälja ut sig” i ett inlägg så vaddå? Det är fortfarande hennes inkomstkälla. Ingen har nog missat att hon inte sitter på häcken och bara drar in pengar. Alla väljer sin egen karriär, sitt eget liv. Så trött på den svenska avundsjukan där vi jämt ska racka ner på varandra.
    Avundsjuka är så jäkla osexigt!!
    Känner ni Petra? Vet ni om hon använder dessa produkter eller ej? Tror inte det…
    Till dig Petra – jag gillar din blogg! Den har en skön känsla över sig, snygga och inspirerande bilder. Känns som att läsa ett riktigt glossigt magasin som ständigt uppdateras. Enligt min mening behöver du inte ändra på något! Det som inte intresserar mig läser jag inte, precis som jag inte lusläser varenda mening i en tidning. Men det är så lätt att gå på en enskild person bakom en skärm, moget.

    Svara
  • Men va? Man måste väl som tjej få kritisera andra tjejer ändå?! Och man måste väl få kritisera utan att det bygger på avundssjuka?! Alla fattar väl att Petra måste tjäna pengar såklart men handlar dels om att många är kritiska till just denna produkt och att det blir lite FÖR många och icke-trovärdiga samarbeten/tips/rekommendationer

    Svara
  • Men shit alltså! Vad hände? Att så många skulle rasa mot ett sånt här inlägg trodde jag då aldrig!
    Jag tycker det är bra att man tar fram produkter som vårdar och tar hand om våran hud, och att någon ens orkar ta fram dånande produkter?! Det är sjukt bra, för det är inte det lättaste att hitta något som passar ens kropp och som klarar av alla ”problem” vi får vid rakning mm.
    Sen, så är ju denna blogg en ”kvinnlig” blogg, så produkter åt männen får vi nog svära åt någon annanstans.
    Godkväll

    Svara
  • Hoppas deon för intima delar inte innehåller aluminium som många deodoranter för armhålor gör. Smink till ansiktet kan också innehålla aluminium. Läs innehållsdeklarationen.

    Svara
  • Om man har problem med lukter i underlivet, som en slags svettdoft eller surare doft beror det på en infektion. Doften kan upptäckas efter träning eller annan ansträngning. Det finns vaginalpiller för sådant som gynekologen skriver ut. Sen doftar man normalt igen. 🙂

    Svara
  • Anledningen till att jag läser din blogg Petra är för att jag tycker du verkar vara en färgstark och rolig person. Jag är nyfiken på att höra om mode och inredning, i rimliga prisklasser. Dessvärre tappar du trovärdighet med för många samarbeten och som dessutom har produkter/budskap som inte håller samma linje.Det är tröttsamt att ena dagen läsa om spanx och nästa dag detta.

    Svara
  • Din blogg är rolig och bra när du får till en mix av allting men håller med att på senaste tiden vräker de bara ut spons inlägg och opersonliga inlägg. Så himla tråkigt, hoppas de kommer fler ”Petra” inlägg snart.

    Svara
  • Så mycket bra åsikter här! Bra tjejer! 🙂 Snart fattar kanske P att hennes läsare inte är blåsta och har fått nog. Hon måste kanske till och med börja producera innehåll och jobba…
    /en som tröttnar och sällan läser här inne längre

    Svara
  • Alla ni som klagar på deodoc antar jag luktar illa där nere eftersom ni blir så otroligt stötta av kvinnor som vill lukta gott där nere och ta hand om sin kropp och fiffi. I Afrika har vi parfymerat oss med olika steamers av örter och vatten/ oljor i hundratals år och ingen far illa av det så inget konstigt koncept. Ni verkar inte ha läst att det är framtaget av läkaren eller vara medvetna om vad det krävs för att ens ta fram en produkt godkänt för underliv. I många länder/ kulturer parfymerar man sig naturligt för att man vill dofta gott och känna sig lite fräsch-igare. Det betyder inte att man måste göra så folket!!!! Eller att ni som inte använder deodoc är äckliga(för ni verkar tycka så) I Sverige ska kvinnor klanka ner på andra kvinnor. Inte försöka visa sin ståndpunkt bara utan HATA HÅRT. Girl why are you even here???👩🏼‍💻Vad är det för fel på er. Låt kvinnan/ kvinnor få göra sin grej. Vad händer med feminist Sverige 🤦🏾‍♀️ och det fria valet som kvinna. Gillar du inte denna blog gå vidare…. Linda Skugge är fantastisk!

    Som textilare kan jag säga att det finns störande ämnen för ditt underliv om du bär menstrosor , vissa menskoppar,jeans, duschtvålar , parfymerade bindor,tamponger, och använd för guds skull då aldrig parfymer, färgämnen eller citronsyra i hudkrämer 1 meter i närheten av fiffi eftersom produkter kan färdas.

    Nemensåatte…..fortsätt så bara
    *unnadaj*

    Svara