window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:09 | maj 8, 2017

Poolhäng på The Mondrian, Middag på Everleigh och Smärtfri Flygresa!

I det här inlägget förekommer reklam för Norweigan. 
Mondrian

Sista dagen i LA lämnade vi Vencie för West Hollywood och checkade in på Mondrian. Jag skulle nämligen plåta en grej tidigt dagen efter för Metro Mode på hotellet. Dagen spenderades i gassande solsken runt deras mysiga pool.

Mondrian

Hade på mig en bikini från Heidi Klum! Den här är riktigt trevlig för brösten. Just denna var en storlek för liten, men ska klicka hem den i rätt size. Vilket panglyft man fick.

Kalesallad

I LA äter varenda jävel ”kalesallad” (grönkålssallad) varje dag. Jag förstår dem, deras grönkål är inte av denna värld. Satan vad gott det är – och krispigt. Tror att grönkålen som vi köper i butik här är mycket beskare.

Men vet ni vad knepet är? Man ska tydligen massera grönkålen – ordentligt. Ju mer du masserar, desto godare blir den. Och var noga med att skära borta alla kvistar.

Mondrian Pool
Mitt LA crew <3

Mondrian Pool
Hur softa bikinitrosor? Älskar att de är höga i midjan! Trist att jag inte har en bättre bild. Tänkte att jag skulle göra ett inlägg i veckan om just badkläder och plocka ut det bästa från butik just nu.

Mondrian
Det var nog helt klart en av resans bättre dagar.

MIssguided

Sedan svidade vi om och begav oss till Everleigh som låg ett stenkast bort från vårt hotell. Jag hade på mig en nyköpt klänning som jag fyndat på Missguided.


Fisen (har alltid kallat Mathilda för Fisen, så charmigt, haha), Fingis och moi. Alla får nämligen smeknamn av mig, det är få människor som får äran att gå under sitt riktiga namn.

Så glad att jag fick möjligheten att lära känna Stephen! Älskar att springa på nya bra vänner!

Everleigh

Ett av mina absoluta favoritpar <3

Norwegian

Dagen efter plåtade jag på morgonen och sedan var det dags att flyga hemåt på kvällen.

Det är nog en av de flygresorna som varit mest smärtfri. För när du flyger Norwegians premiumkabin får du först checka in i en egen premiumkassa. Sedan får du dessutom gå fasttrack genom säkerhetskontrollen som annars kan vara ett helvete på LAX. På flygplatsen i LA har de en riktigt trevlig lounge som du får nyttja där vi åt dagens fjärde mål mat (!). Sedan får man också boarda planet först med biljetten. När vi kom på planet väntade vi in maten. Herregud, vet inte hur mycket jag och Fingal åt den dagen. Innan vi tokdäckade. Jag sov i nio timmar utan att vakna till och vaknade lagom till frukosten. Kan nog vara mitt livs bästa flight.

Los Angeles I’m coming back for you.

I det här inlägget förekommer reklam för Norweigan. 


3 kommentarer



3 kommentarer om “Poolhäng på The Mondrian, Middag på Everleigh och Smärtfri Flygresa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja tack till ett inlägg och badkläder! Har suttit i timmar och försökt hitta något i denna djungel..
    Om det inte är för mycket begärt skulle jag jag så gärna önska en ”bikini-guide” för oss som inte har koll haha. Typ korta personer passar i… kurviga passar i… små rumpor passar i.. etc
    Kram och tack för en riktig solskensblogg!

    Svara
  • Hej,
    Älskar din blogg! Jag bara undrar om du skule kunna tipsaom tavlor, jag tycker verkligen om din barbie tavla men hittar den inte på den hemsidan du länkade i inlägget. Men som sagt skulle det vara väldigt snällt om du kunde tipsa om snygga och coola tavlor. Kram

    Svara
  • Hej! Jag har under de senaste veckorna sett de solglasögonen du har lite här och var och blir mer kär för varje gång!! Måste bara fråga dig varifrån de kommer så jag också kan knipa åt mig ett par?

    Svara