window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:11 | maj 2, 2017

Spyfärdig och Utomhuskontor!

Kampsportslabbet

Fy fan imorse var jag inte kaxig på Kampsportslabbet. Typ inte rört på mig på två veckor. Hur kan man tappa flåset så snabbt? Tji fick jag för alla hamburgare, vin och fried chicken. Trots att vi bara kör i 45 minuter så var jag levande död. Men tror att jag behövde det för att komma igång efter den här natten. Idag har jag så satans mycket jobb som måste in till tidningen. Det är alltid helt fantastiskt att vara iväg, men samtidigt lite ångestladdat då man alltid kommer efter med allt.

Outside-Office

Spenderar de första jobbtimmarna här ute på vår innergård innan det bär av ner till kontoret. Innergården är så himla mysig och lummig – ska verkligen nyttja den i år. Vill köpa en grill hit så man kan grilla till middag.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här