window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:44 | maj 2, 2017

Semesterstil

Semesterstil
Kaftan Acne Studios, Baddräkt Ganni (annonslänk), Väska Chêne Bags, Loafers Gucci (annonslänk)


Just nu sitter jag och försöker knopa ihop det sista till Metro Mode magasinet.
Plåtade några fina bilder till magasinet i Venice till ena sidan med plagg jag lånat med till modejobbet. Två av sidorna handlar om semesterstil, så sitter och skannar av internet och bildbanker efter sommarens finaste kap. Fick iväg alla valda bilder till modejobbet igår kväll. Så nu fattas snart bara ledaren. Alltid lika klurigt att komma på vad man ska skriva om. När jag väl klurat ut vad den ska handla om går det ofta rätt snabbt men vägen dit kan ta ett tag. Ofta snöar jag in på en jädrans massa olika spår innan jag hittar rätt väg att gå.

Hoppas ni får njuta något av solen idag <3

Satt ute och bläddrade i tidningar för att hitta inspiration i en timme i förmiddags och lyckades bränna näsan på den korta tiden. Herregud, vad solen tar – äntligen! Heja våren du är så satans välkommen nu!


4 kommentarer



4 kommentarer om “Semesterstil”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej svejs!
    Toppenbra blogg! 🙂
    Jag har en fråga.
    Fattar inte riktigt hur det går till med alla presslån, kläder, badkläder, skor mm som du får låna och ha på dig. Du skriver att du vill köpa loss sakerna när dom butik.
    Vad händer med presslånekläderna?
    Går dom vidare till nästa person för lån? Lämnas dom på kemtvätt?
    Jag förstår att presskontor lånar ut för olika stylingar till tidningar mm.
    Men varför får du , privat låna med dig utomlands? Vad händer om du smutsar ner dom eller har sönder? Lite menlös fundering en tisdagkväll :).

    Svara
  • Bra frågor!

    Svara
  • Tack ; )
    De mesta har jag egentligen inte på mig. Som på dem här bilden har jag bara plåtat för jag skulle plåta det till mina sidor för Metro Mode magasinet : ) Så har inte gått runt med kläderna på mig, bara tagit en bild.
    Och vissa saker som jag lånat med är i säsongsbyte. Så de kommer inte användas mer. Och annars har jag fått okej att använda sakerna : )
    Kram!!

    Svara
  • Tack för svar :).
    Trevlig kväll!

    Svara