window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | april 26, 2017

Plåtningen gick bra!

Hurra! Fotograferingen gick så bra! Det känns som jag gick ner tio kg i lättnad idag. Vet inte varför jag alltid bygger upp sådan jävla prestationsångest inför varje plåtning. Det blir ju oftast bra. Hela teamet var verkligen duktiga och modellen var fantastisk – så grym framför kameran verkligen. Att boka modell kan ibland vara lite som rysk roulette. En del kan ha en grym portfolio med några få utvalda grymma bilder och vara pangheta men fastnar knappt på bild, utan det krävs ganska mycket jobb. Men den här tjejen var en naturbegåvning.

Vi gjorde hår och make i huset och brände av några bilder på plats.

Innan vi fortsatte till El Matador beach i Malibu. Det blåste som in i tusan idag – så det var lite svårjobbat när det flög sand till höger och vänster och vinden ville rycka tag i håret och kläder som blåste huller om buller. Men jag tror ändå att det kan bli riktigt fint tillslut.

Så skönt. Så lättad <3 Tack världens bästa team!


1 kommentarer



En kommentar om “Plåtningen gick bra!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ahhh va syggt! Va bra att det gick bra! Hälsningar från Schweiz //Sofia
    (http://sofiacm.com kolla gärna in min blogg för wellness och inredning)

    Svara