window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | oktober 29, 2016

Time for Party!

I detta inlägg förekommer reklam för Cubus.

Cubus-Nära-Spetstopp

Nu stundar julfesterna snart runt hörnet. Tiden bara rinner iväg. Bunkra upp din festgarderob redan nu med glittriga godbitar som garanterat kommer sno allt strålkastarljus på partyt. Eller varför inte slå  klackarna i taket redan i helgen? Det är ju trots allt lördag!

Jag har fått äran att välja ut mina partyfavoriter från Cubus.

Cubus-Outfit-

Spetstopp Cubus, Kjol Cubus.

Den här spetstoppen fungerar lika bra till vardags som till fest.

Klä ner den med ett par jeans som är höga i midjan eller varför inte slå två trendfluggor i en smäll och bär den till ett par rutiga kostymbyxor. Den här toppen är en riktig kameleont som klaffar med det mesta. Gör som jag och bär den till en snäv kjol eller varför inte sporta den till ett par skinn- eller lackbyxor till festen.

Örhänge-by-malene-birger-

Cubus-Outfit-Spetstopp

Spara inte på krutet när det kommer till accessoarerna utan det är bara att strössla loss med skimrande attribut och iögonfallande bling för rätt partykänsla.

Cubus-Glitterklänning-
Glittrigklänning Cubus.

Den här säsongen håller vi ingenting tillbaka. Gnistrande plagg, högblanka metaller och iögonfallande attribut. När modehusen visade sina kollektioner för hösten och vintern 2017 så var det en gemensam nämnare som blänkte till på catwalken.

Slå på stora trumman och anamma trenden fullt ut. Jajamän, den bländade discoklänningen har aldrig varit hetare. Men den här stassen från Cubus kommer du inte gå obemärkt förbi – jag lovar.

Cubus-Glitter
Matcha din stass med mera strass <3 

Cubus-Fest


4 kommentarer



4 kommentarer om “Time for Party!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hey! Vet inte om ni redan fått tips om detta, men ni måste åka ut till the Art District (Wynwood wall). Riktigt coolt ställe med grym graffiti. Sen vet jag inte om ni varit i the Design district, men där finns alla märkesbutiker. Har ni tid för en längre utflykt (typ 2 timmar norr om Miami) så kan jag verkligen rekommendera Palm beach island. Husen är GALNA. Käka lunch på hotellet där massa kändisar gift sig.

    Svara
  • Hej!
    Du är så fin! Kan inte du skriva ett inlägg om vad du fixat i ansiktet? Typ fillings etc? Jag börjar fundera på det själv men har noll koll, kan du rekommendera ngt? Eller varna för? :*

    Svara
  • hade gärna också sett ett inlägg om detta, funderar också på fillers 🙂

    Svara
  • Jaa verkligen, samt när du gjort näsan hade varit kul att veta vart och så!

    Svara