window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:50 | september 23, 2016

Höstens Statement Pieces!

I samarbete med River Island. 
Byxdress
Just nu har jag ett superkul samarbete med River Island där jag fått välja ut mina favoritplagg från deras höstkollektion.
De har verkligen så mycket fint inne just nu. Blev faktiskt chockad över hur grym passform de har. Så många plagg som trollar fram världens finaste siluett och sitter som ett andra skinn.

Visste ni att de precis slagit upp portarna till sin tredje butik i Sverige! Japp, deras nya flaggskeppsbutik ligger på Drottninggatan 72 i gamla PUB-huset på hörnet.

Och det bästa av allt? Just nu får du 25 % rabatt i butik och online från och med fredag 23 september – fredag 21 oktober. Rabatten gäller på dammode, herrmode och barnmode.

Visa upp rabattkoden i kassan eller skriv in koden RIXMETROMODE16 vid checkout på Riverisland.

River-Island-Byxdress-3
Okej, hur snygg är den här byxdressen? Hade på mig den förra lördagen, fast utan något under. Den sitter som en smäck. Och smiter åt, precis där man vill att den kan smita åt. Love, love, love IT!

Ni hittar den här! 

En annan svingrym bydress som jag också fick prova är den här (klick!) och den är också helt amazing på. Ni ska få se en bild med den på senare.

Byxdress-2
Byxdress-Petra-Tungården

Outfit-River-Island

Outfit-Lack

Den här jumpsuiten kommer att användas flitigt i höst.

River-Island-Stickad-Klänning
Den här klänningen är en riktigt kioskvältare. Man får sådan kickass siluett i den här att det är löjligt. Ofta tycker jag att stickade klänningar kan bli för bylsiga – men den här har alla rätt. Och jag älskar den lilla slitsen. Den här klänningen fungerar lika bra till jobbet som till festen. Dessutom är den superlätt att klä ner och klä upp. Addera ett par stövlar så är du redo för jobbet.

Ni hittar drömklänningen här!!!!!

Balenciaga-
River-Island-

River-Island

_Stickat-
Älskar slitsen!

River-Island-Byxor-
De här kostymbyxorna är så fina, älskar detaljen med spetsen längst ner. Perfekt om du vill vara dressad, men addera en rolig detalj. Den här toppen är också tio poäng – är besatt av off shoulder plagg. Tycker det är så fint när nyckelbenen och axlarna får bada i strålkastarljuset. 

Kostymbyxorna (klick!) Off Shoulder Toppen (finns i fler färger) (klick!). 

River-River-River
Detalj-Spers

Eller hur – hur fint med slitsen?

Vill du spana in fler statementplagg från River Island tycker jag du ska klicka in på Metro Modes artikel om hur du bär den viktorianska trenden. Ni hittar den här!

I samarbete med River Island. 


13 kommentarer



13 kommentarer om “Höstens Statement Pieces!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här