window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:15 | april 28, 2016

Skinn, ljus denim och röda detaljer. 

Wakakuu-Jeans-

Jeans FrameSkinnjacka Ganni, Skjorta By Malene Birger, Väska Tory Burch, Skor Gucci. 

Jag älskar verkligen ljusa jeans. Vet inte hur många par jag har i garderoben. Något som jag tycker är svårt är att hitta det perfekta paret med lagom slitningar. För man vill ju inte att de ska vara helt trasiga, bara en gnutta för den rätta känslan. Därför föll jag pladask för dessa från Frame. Slitna, men inte för slitna i den perfekta blå färgen och fransade nertill.

Nu vill jag verkligen bara ha vår på riktigt. Ryktet säger att det ska bli riktigt fint väder i helgen så jag håller verkligen tummarna, nu får det vara slut på regn.

Wakakuu-Skinn

Tory-Buch
Jag kan ha lite svårt för vita skjortor. Tycker lätt att jag kan se så dressad ut – men den här med fransade detaljer känns så festlig.

Wakakuu-Jeans
Frame-Wakakuu

I samarbete med Wakakuu. 


2 kommentarer



2 kommentarer om “Skinn, ljus denim och röda detaljer. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej, där…Jag älskar din jacka…Som jag håller på att leta efter en jacka. Eftersom jag sitter i rullstol är det viktigt att den är perfekt i längd och det är så svårt att hitta någon som jag dessutom tycker är snygg. Jag hatar fasen att sitta i rullstol när det gäller klä sig snyggt. Byxor är omöjligt eftersom jag inte har några ben. Jaja..det är bara att kämpa vidare..Idag är en sådan där skitdag…Tur jag har datorn, bloggar att läsa och en blogg att skriva i.
    Ha en underbar kväll. Kram

    Svara
  • Fint! Älskar den röda lilla! ( men låga jeans går bort. Känns passé och är faktiskt inte smickrande ens).

    Svara