window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:30 | februari 26, 2016

Vinn ett presentkort på 10 000 kronor!

I samarbete med LdB.

ldb

Hurra – vilken superstart på helgen. Jag tycker att vi kickstartar helgen med en grym tävling som jag har tillsammans med LdB och MQ. Ni har nämligen chansen att vinna ett presentkort på MQ till ett värde av 10 000 kronor.

Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är att köpa 2 LdB produkter, spara kvittot och skicka in en motivering till varför just DU ska vinna. Superenkelt ju!

Ni hittar all information om tävlingen på Ldb’s tävlingssida: Ldb Fashion. 

Jag har valt ut några av mina favoritvardagsplagg från MQ.

Off-Shoulder-

Bara axlar…

Det är inget snack om saken. Vårens nya it-urringning är helt klart bara axlar. Vi fick en försmak av trenden redan nu i höstas, men i vår tar modet över och butikerna svämmar bokstavligen över av plagg med axeln i fokus. Inspireras av Proenza Shouler, Stella McCartney och Edun för hur du ska rocka nya it-trenden.

Blus Stylein, Skor Twist & Tango, Kjol Twist and Tango, Korthållare Whyred.

Bootcut-Leather

Skinnbyxan har fått en ny uniform. Våren 2016 satsar vi på en utställd modell. Dessa godbitar från Dry lake får mer än gärna flytta hem till mig. Nu.

Skinnbyxa, Dry lake. 

Ränder
Ränder går aldrig ur.

Randigt
Tröja Dobber.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Vinn ett presentkort på 10 000 kronor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här