window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:06 | oktober 3, 2015

Världens bästa plats? I hans famn.

Sömnbrist

 Igår hade jag och Bråke myskväll. Kollade på Idol och bara mös. Sedan skulle vi börja kolla på Narcos. En serie om knarkkungen Pablo Escobar i 1970-talets Colombia. som alla pratar om. Den ska vara sjukt snyggt gjord. Men jag somnade innan ens förtexterna rullat förbi, haha. Sjukt festlig flickvän för tillfället. Har ni sett den? Är den värd att se?

Imorse väckte Markus mig vid 9, jag lyckades släpa mig ut till soffan och Nyhetsmorgon, sedan somnade jag om igen på hans bröst. Min bästa sovplats i hela världen. Jag behövde nog sova lite. Min förkylning vill inte heller släppa riktigt.

Nu sitter jag på kontoret och pillar med föreläsningarna till Springtime och Palma nästa vecka. Tror de kommer bli bra tillslut iallafall <3 Sedan har jag helgjobb förbud. Ikväll ska vi på middag med massa vänner till Malin för spelkväll. Så taggad!


6 kommentarer



6 kommentarer om “Världens bästa plats? I hans famn.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Narcos är riktigt sevärd, sjukt spännande och snyggt gjord!

    Svara
  • Alltså, jag har sett 5 avsnitt med min kille. Den är sjukt välgjort och lite rolig emellanåt, men den är fasen inte spännande. Efter varje avsnitt tänker man ba ”okej, är det slut nu eller.. för nu har de ju berättat hela hans liv redan”.. Men så drygar de ba ut hans liv mer å mer för varje avsnitt, utan att de liksom händer nått särskilt.
    Sen blir jag sjukt irri på att det är så överdrivet mycket nakna brudar som ba ålar sig för männen. Det hade räckt med en sådan scen NÅGON gång för att skildra verkligheten och männens makt, men inte i varje avsnitt typ. Bara förnedrande.. Mitt betyg: 2+
    Serietips: New girl, Modern family (båda serierna är sååå mysiga å roliga att se med sin partner), samt Breaking Bad. Den är kung!
    Kärlek.

    Svara
  • Den är grym

    Svara
  • Men guud så mysigt det där såg ut! 🙂 <3 http://emellebeautysweden.blogg.se/

    Svara
  • Första avsnitten är lite sega men sen kommer den loss och blir väldigt fängslande. Extra fascinerande att det mesta av historien dessutom är verklighetsbaserad. Ett parallellt universum till lugna, trygga Sverige. Rekommenderas varmt!

    Svara
  • Ja, se den!! Gäller att hänga med i början för att hänga med i resten. Gör du det – så är den bland den bästa serien du kommer se!

    Svara