window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:26 | juli 4, 2015

Capri, Boutique Casa Mariantonia & Il Riccio

4R2A7028Vi kom fram till Capri sent på eftermiddagen. Första dagen chillade vi bara vid poolen och gick ut och käkade. Vi bodde på Anacapri som ligger högst upp på ön. Ett lugnare, mer familjärt område som inte är lika turistigt. Cirka tio minuter från Capri med bil. 
Capri tips

Andra dagen hade vi fått tips om en svinbra lunchresturang och beach club som heter Il Ricco. Så likbleka som få slängde vi på oss strandkläder och begav oss. Il Ricco ligger också på Anacapri längst ut vid klipporna.
4R2A7039
Framme!
4R2A7041
Stället ligger verkligen helt fantastiskt.

Petra Tungården PojkvänVälkomst puss <3
4R2A7056Det första vi gjorde var att beställa in proviant. Öl och mojitos!
4R2A7059Obligatorisk drinkbild.
4R2A7078En till!
Il riccioSedan var det dags för första doppet. Älskar min nya bikini från Calzedonia som jag fick av Mira innan jag åkte <3
Bästa badställetSå förbannat skönt. Vattnet är helt turkost här!
Capri Il RiccoNär vi kom upp hade de här dårarna beställt in massa rosé. Ja, tack!
Champagne Belle EpoqueSedan var det dags för lunch och vi bestämde att jag och Markus ska vara toastmasters på Mathilda och Robins bröllop nästa år. Jag ska även vara brudtärna. Åh, är så himla glad för deras skull, de är världens bästa par. Och så stolt över att jag får vara brudtärna. Vi firade med deras favoritchampagne Bella Epoque!
ChampagneSkål <3
tonfisk
Till förrätt fick vi friterad tonfiskboll med tomatsås.
PaellaSedan beställde Markus en skaldjurspaella. Men ångrade sig, så jag fick den istället! Den var himmelsk. 
pasta
Markus fick min Ravioli Caprese. 
TagitelleMathilda och Robin åt en Pasta Vongole.

Il riccio
Om ni åker till Capri så måste ni åka hit. Det var nog den bästa dagen på hela året. 
PositanoSedan var det dags att rulla tillbaka till hotellet. 


10 kommentarer



10 kommentarer om “Capri, Boutique Casa Mariantonia & Il Riccio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hur gör ni när ni åker till ställen, nån som kör eller taxi? Man vill ju att alla ska kunna dricka alkohol på dagen helst men har tänkt på att du ofta är på resor då man måste ta sig med bil till andra ställen 😉

    Svara
  • Vart kommer dina strandtunikor/kimonos från? 🙂

    Svara
  • TUNNIKORNA, köpte ni på plats? Upplys tack!

    Svara
  • Capri er helt fantastisk! Hvor kommer din hvite lace kimono fra??? <3

    Svara
  • Läs gärna min blogg som har växt explosionsartat. Bråka med kändisar och idag sågning av facebookande mammor: http://throfast.blogg.se

    Svara
  • Dog lite vad vackert det är där alltså!!

    Svara
  • Din kompis strandklänning och solglasögon är ju helt underbara likaså din vita spetsklänning. Vart kommer dessa plagg ifrån?

    Svara
  • Hej, undrar var din vita strandklänning kommer från? (Ej spets) kram!

    Svara
  • Hej! Ska till Capri nästa vecka. Kostar det något att ”gå” in på detta stället? 🙂

    Svara
  • Härligt det ser ut 🙂 Men satte nästan kvälls kaffet i halsen när jag läste att du skulle vara både toastmaster och tärna. Det är två heltidsjobb! Har i helgen varit tärna och jag har knappt hunnit med något annat än att jobba och fixa med grejer inför bröllopet. Det skulle övas i kyrkan, planeras möhippa, skrivas tal och öva tal med de andra tärnorna, öva in en dans vi skulle köra på festen, leta tärnklänningar, fylla 100 påsar med ris, dekorera lokalen, beställa blommor (och sedan gjorde jag även alla buketterna) mm mm. Som toastmaster har du hand om hela bröllopsfesten/middagen och det är ett krävande jobb. Toastmasterparet till helgens bröllop var så trötta och så slut i batterierna att de blev sjuka dagen efter bröllopet. Men kommer bli sjukt impad om du klarar av båda dessa ärofyllda uppdrag och dessutom gör det riktigt bra.

    Svara